Egy informatikai idióta vagyok, de a gépem adatait (Ram, Cpu, Gpu) hol tudom megnézni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 18:06
1/5 MGéza válasza:
Vezérlőpult --->teljesítmény adatok és eszközök --- részletes teljesítmény adatok
Vagy telepíts egy Aida64-et. Persze ezeket az adatok csak akkor fogod megkapni, ha minden hardver rendesen fel van telepítve.
2/5 anonim válasza:
Vagy elég felraknod vagy letöltened ez ZIP-be csomagolt CPU-Z-t és az is kiírja bár nem olyan részletesen mint egy AIDA64.
3/5 anonim válasza:
Viszont az Aida nem minden adatot mutat meg, mert fizetős program. Legalábbis én erre emlékszem, hogy bizonyos adatok csak a program megvásárlása után jelennek meg. De a lényeg azért kivehető.
Speccy az ingyenes, és a lényeget kiírja elég részletesen.
4/5 anonim válasza:
Aki feltalálja magát a googleval az másodpercek alatt teljessé tudja varázsolni az AIDA64-et.
De ha megfelelőt töltesz le akkor is mindent ki fog írni, csak annyi, hogy 30 nap múlva telerakja neked hirdetésekkel a programot a programról. (tudom ez ilyen selfsuck manőver de hát ez van)
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz srácok. Szóval AIDA64 és Speccy. ok köszi, már töltöm is
2017. ápr. 24. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!