Viszonylag régi laptopot fel lehet valahogy újítani?
Figyelt kérdés
Pl kicserélni benne ezt-azt. Alaplap, videokártya, processzor stb?2017. máj. 2. 16:52
1/5 Derwer válasza:
Nem, nem lehet, annyira se mint egy asztali PCben.
RAM és háttértár az ami cserélhető egy laptopban. A többi a legritkább esetben csak.
2/5 anonim válasza:
ha mindent ki szeretnél cserélni, akkor egyszerűbb kompletten egy újat venni.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Esetleg tudnátok ajánlani valami jó honlapot/boltot ahol tudok venni? Tehát nem olyan drága mint pl a media markt.
2017. máj. 2. 18:21
4/5 Derwer válasza:
laptop.hu, notebook.hu, laptopszalon.hu usanotebook.hu és a többi.
5/5 anonim válasza:
Én a laptopsystem.hu-t ajánlom. Ha nincs sok pénzed akkor ez a neked való. Használt de minőségi egykoron több százezres gépeket árulnak garanciával. Azaz ez olyan mintha lenne egy új suzukira pénzed de inkább veszel helyette egy pár éves használt mercedest ugyan annyiból.
Elég megbízható korrekt hely, többször vettem már ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!