Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az egerem vagy a rendszerem a...

Kisvuk29 kérdése:

Az egerem vagy a rendszerem a hibás ezekért a hibákért?

Figyelt kérdés

Van egy notebookom amin lecseréltem a Win 7-et Linux Mintre és ezután vettem egy Canyon egeret.

Nem játszani kellett csak netezni és néha ha GIMPezek könnyebb ezzel dolgozni így jó nekem az ezer forintos egér is gondoltam

De néha olyat produkál, hogy görgetnék lefele de pár sorral felmegy. Van olyan hogy használhatatlan és ilyenkor a jobboldali sávval kell lefele húzni

Meg olyat is szokott hogy fel fel villan a jobb kattintás menüje sokszor egymás után

Sikerült kifognom egy rossz egeret esetleg egész márkát?

Pedig ez volt a legkézreállóbb

Az is lehet, hogy driver hiba?

2017. ápr. 30. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Gagyi az érzékelő és valószínűleg ki tud mozdulni a helyéről. Nálam is volt ilyen olcsó egérnél. Ezt sajna csak érzékelő cserével lehet javítani, de az meg többe kerül mint venni egy normálisat 5e körül.
2017. ápr. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!