Valaki segítene öszze álítani eggy gépet? 120000 forintom lenne rá azt hallotam hogy az rx 460 kiváló választás de proci, alaplap, ram, tám, gépház szinten fogalmam sincs
A Ramokkal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy nem az alaplap támogatja a gyorsabb frekvenciákat, hanem a CPU, az alaplap annyiban felelős, hogy a BIOS-nak támogatnia kell a CPU-hoz szükséges beállításokat. H110 lapoknál gyakran max 2133mhz RAM frekvenciát adnak meg, de új BIOS mellett támogatja a 2400mhz.
Az összes ma kapható s1151 alaplapon van digitális kimenet, ez DVI-D vagy HDMI vagy ritkábban DP. Ha külön vga kártya kerül a gépbe, akkor ezzel nem szoktam külön foglalkozni,mert nincs szerepe. De azért azt tudnod kell, hogy a DVI-D és kinyomja a hangot ugyanúgy mint a hdmi, szóval emiatt nem érdemes többet költeni drágább alaplapokra. A b150-250 lapok igazi extrája a NVME SSD, mindenkinek ezt javasolom, akinek nem kizárólag az ár fontos.....kevesen költenek rá.
Tudsz valami bizonyítékot mutatni, miszerint a H110+g4560 kombóval 2400-on megy a ram vagy csak spekuláció? Szerintem utóbbi.
Te beraksz a konfigba egy H110M-DGS lapot, mégis mivel drágább egy HDS vagy egy HDV, amin már van 3 féle kimenet is, köztük a HDMI?
Rengetegen 2db megjelenítőt használnak mint én is, a monitor a DVI-re, a TV a HDMI-re van kötve. A D-SUB sem árt rajta, ha valakinek analóg monitorja lenne csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!