Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitort vásárolnék, ezek a...

Monitort vásárolnék, ezek a ki szemelt darabok, kérdés ezekre lehet több gépet kötni egy időbe? Érdekelne melyik éri meg jobban, megközelítőleg mind egy árba vannak az illető oldalon ahol ki néztem.

Figyelt kérdés

Az egyik gépet HDMI kábellel, a másiknak elég lenne a VGA és csak közbe közbe használnám.

1) [link]

2) [link]

3) [link]

2017. ápr. 24. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor tudsz több gépet tenni rá ill akármit ha van 2-3 bemenetele, de azt váltogatnod kell forrás szerint.

Erre 3-mat tehetsz: Acer R221QBMID Monitor

2017. ápr. 24. 09:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,a fel sorolt gépeken mindegyiken több bemenet van. Nekem az lenne a lényeg a ne keljen hátul huzigálni, kábelezni mikor gépet akarok váltani. Eddig csak Full HD VGA bemenetes monitorom volt, több csatlakozó hiányát le számítva tökéletes volt.
2017. ápr. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!