Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv, valaki megközelítőleg be...

Üdv, valaki megközelítőleg be tudná nekem árazni ezt a pct-t!?

Figyelt kérdés

Alaplap:Asus H97-Pro,dobozában tartozékaival

Proci:i5 4690K box gyári hűtővel

Ram:2x8GB Kingstone

Táp:Fractal Desing 500W 80+bronze

1 HDD Samsung 500GB

2 SSD 240GB Kingstone

Vga Sapphire R9 280X dobozos tartozékos

Ház Fractal Desing 3db gyári fractal ventivel,ennek már nincs meg a doboza,de a tartozékai megvannak hiánytalanul.

Mindenre 1 év garancia

2016. dec. 22. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha el akarod adni, dobd fel a Vaterára és licitáltasd meg, és aki többet ajánl, annak eladod...
2016. dec. 22. 09:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt én venném, csak előtte véleményt szeretnék kérni innen, hogy megéri-e az árát
2016. dec. 22. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Pontosabb hardver infók esetén igen. (ram, táp, hdd, ssd)

Húzható-e abban az alapban a proci és ha igen meddig? Mert ha ez a lap nem támogatja a tuningot, akkor felesleges a drága K-s proci bele. (gyári hűtővel semeddig)

Ez egy olyan gépnek látszik, ami csak a tulajdonosának ér sokat, szerelmes bele ezért valószínű nem reális áron válna meg tőle.

Beírhatnád az árat egyébként.

2016. dec. 22. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt írja 24" fullHD monitorral együtt 175, nem tudom milyen monitor (ezt már megkérdeztem, válaszra várok), de nekem a monitor nem kéne
2016. dec. 22. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyit megér monitorral bőven.
2016. dec. 22. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!