Számítógéphez zenehallgatásra 2. 0 vagy a 2.1 rendszerű hangfal a jobb?
Figyelt kérdés
Max. 15000ft-ig nézve. Olvastam, hogy zenehallgatáshoz a 2.0 ajánlott, de igen magas színvonalon írt az illető a zenehallgatásról. Ezért kérdezném, hogy ilyen árkategóriában, és számítógéphez nézve a dolgot, melyiket vegyek, vagy esetleg mindegy ezen a szinten?2017. ápr. 23. 23:53
1/2 anonim válasza:
mert amúgy van legalább egy darab 2.1-es zenéd?
2/2 Derwer válasza:
Ha szereted a mély hangokat kiemelni, akkor 2.1. (pl filmeknél nagy előny)
PC-hez, alap hangkártyával a 15-20k-s kategória szerintem elég és mindenképp hatalmas az előrelépés egy 5000Ft-os kategóriához képest. (Nekem Z623-as Logitechem van és az persze jóval szebben szól a korábbi 15k-s Geniusomhoz képest, de drágább is.)
Szerintem nyugodtan nézz használtat. Logitechek alapvetően jók, mégha persze vannak sokkal jobbak, célgyártóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!