Hogy lehet tuningolni processzort?
Lesz egy rx470-em egy phenom II X4 965 (black edition) mellé, és azt mondták nekem, hogy nem fogja tudni kihajtani a processzor. Arra gondoltam, hogy akkor tuningolok, és úgy tudom, hogy jó hűtő kell hozzá, de nem tudom, hogy még mi más.
Egy maelstrom 240t hűtőt szeretnék hozzá venni.
+Az alaplapom egy asus m5a97 LE r2.0. Lehetséges, hogy valamennyit felhúzok rajta úgy, hogy jobb legyen?
Játék víz.
Egy hasonló árú léghűtő (Be Quiet Dark Rock Pro 3) is jobban teljesít.
Azon kívül meg ha így kezded a kérdést, hogy hogy lehet tuningolni akkor inkább ne kezdj még bele, egy jó 2 hétig olvasgasd a fórumokat és legalább 2 napig tanulmányozd kifejezetten ezt a típusú procit.
Azert huzigaltak mar ilyen lapban FX-8350-eket is,ami 125W tdp-rol indul.
Huto legyen jo ahogy irtad,tap ha nem a legforintosabb akkor azt mernem mondani annyira nem lenyeges(inkabb a biztonsag miatt jo a markas,el ne vigye az egesz gepet)
Mivel BE proci,emeled a szorzot,ha kekhalalozik akkor adsz neki feszt.ezz folytatod addig,amig stress test alatt is elfogadhatoak a homersekletek.
AM3 procikat nem egy nagy cucc huzni,4+GHz-et siman menni fog.az Ahtlon II X2 240-en is felment 3.7-re 2.8GHz-rol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!