Mitől függ egy pendrive másolási sebessége?
Az atx 24 pines csatlakozó alatti dupla fekete csatlakozó az előlapi USB 3.0, szóval jó helyre van dugva az előlapi kivezetés.
Próbáltál már Usb 3.0 eszközt rácsatlakoztatni? Mondjuk egy mobil hdd-t? Én most néztem meg a gépemen a 1tb külső hdd-met és 87mb olvas és 72mb ír. Valami nincs rendben....lehet hogy szoftveresen van a baj. Olvasási sebességben mennyit mértél?
Az lesz a gond, amit az első írt. Úgy tűnik, hogy mind a négy csatlakozó, ami a gépház tetején van USB2.0ként van bekötve, a sebességük egyforma.
Laptopomon 3.0-ásnál 100-200MB/s sebességet mért a Windows, és amikor a számítógép hátuljába raktam a 3.0-ás csatlakozóhoz ott stabil 145MB/s-el ment.
Csak ott nagyon sűrűn vannak a kábelek, ez meg egy nagy pendrive, ezért nehéz eligazgatni.
Van erről valami tutorial, hogy tudom jó helyre dugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!