Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok melyik a jobb?

Martin0427 kérdése:

Mit gondoltok melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Az i5-7500 vagy i3-7100 lenne a jobb?

Én ezt a két gépet néztem: [link]

[link]

2017. ápr. 15. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik se mer radium pc. mit számít melyik van benne ha a kolink táp az első bekapcsoláskor megégeti a cuccok felét?
2017. ápr. 15. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Foscsi' a Kolink? Nem ismerem, sosem hallottam róla.

Amúgy i5.

2017. ápr. 15. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 15. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
És ez jobb?Mármint a tápegységgel együtt
2017. ápr. 15. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Felejtsd el ezeket az Imperiumos gépeket inkább.
2017. ápr. 15. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, én ugyanezt a gépet ~205.000 Ft-ra hoztam ki ipon.hu-n úgy, hogy 23.000 Ft-os memóriát választottam bele, és gépösszerakás, tesztelés nélkül. Nem tudom mi kerül náluk ezen a konfigon 220.000 Ft-ba Impreiuméknál.

Sosem szerettem az olyan előre összerakott gépeket, ahol 1-2-3 alkatrésznek csak a márkája van leírva, vagy még annyi se, mint itt a memória, HDD esetében.

Szerintem jobban jársz, ha megmondod hány ft-ot szánnál gépvásárlásra, összerakunk neked egy konfigot, és megveszed az alkatrészt külön-külön. ipon.hu-n lehet kérni összeszerelést és tesztelést 1900 Ft-ért, ha netán nem értenél az összeszereléshez. Olcsóbban jössz ki, mint ilyen előre összerakott gépekkel, amiben ki tudja milyen alkatrészek vannak, mert itt helyből 3 alkatrészről nem tudni, hogy micsoda.

2017. ápr. 15. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

A prohardver menjen a pi**ába, ha tényleg ilyeneket ajánl, meg ezekhez a cégekhez adja a nevét. Elmondtuk már sok kérdésnél, miért nem szabad előre összerakott gépet venni (hardverapró néha kivétel). Úgyhogy most ezt nem ismételném el, inkább, mivel látom, hogy nagyjából 200 ezer forint keretből vennél gépet, összerakok egyet PCX-ről, amivel sokkal jobban járnál.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (De olcsóbb házak is vannak, pl. Zalmantól.)

Ha lusta vagy magad összeszerelni, pár ezresért megcsinálják helyetted. illetve más webáruházakban előfordulhat, hogy még olcsóbban is kijönne.

2017. ápr. 15. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, az előbb nem jó lapot linkeltem.

[link]

2017. ápr. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!