Hogyan bírhatnám működésre az Nvidia vezérlőpultot? Nem csinál semmit, ha rákattintok a vezérlőpultban. Mintha csak dísznek lenne. De miért?
Vagy milyen driver-t töltsek le hozzá és honnan? Hiszen driver az fel van rakva.
HP 620 laptop és Intel(R) 4 Series Express Chipset Family videokártya.
Az operációs rendszer pedig Windows 7 Professional Edition 64 bit.
"HP 620 laptop és Intel(R) 4 Series Express Chipset Family videokártya"
Miért működne az nvidia driver egy Intel HD grafikus megjelenítővel, áruld már el? Vagy van benne külön dedikált M szériás nvidia kártya is? Pontosan melyik altípusáról beszélünk ennek a laptopnak? Van belőle pár.
Itt vannak a gyári driverek:
Hoppá, Everest-ben mégis találtam most egy olyat, hogy Mobile Intel(R) GMA 4500M
De az, hogy van-e valami dedikált, amit mondasz, nah azt továbbra sem tudom. Bár amúgy sem játékra akarom használni, csak tudni szeretném mi van, ha már megvettem. :D
Köszönöm a segítséget amúgy. :)
Amúgy már próbáltam párszor letölteni driver-t, Intel-est is, például innen; Mobile Intel(R) GMA 4500M, de ilyet ír ki; "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver minimális követelményeinek"..
Állandóan ezt írja mindegyiknél, ez például miért van? Pedig 3 giga ram is van ebben, nem értem mi a baja.
Pontosan ezt a linket nyisd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!