Miért megy el a laptopomon egyszer csak semmiből a kép? (DELL Latitude D520)
Figyelt kérdés
Van egy öregebb laptopom, amelyet édesanyámék használták úgy, mint egy asztali gép, amelyre billentyű,egér, képernyőre volt kötve .. egy ideje már nem használják a gépet, aztán most 1-2 hónap után bekapcsoltam mint rendes laptop képernyőről, működött is, aztán mikor betöltött a windows, rámentem netre, aztán utána nem sokkal később eltűnt a kép ... de úgy tűnt el, hogy lámpa megvilágításával háttérből némire láttam, mi van ott, ez olyasmi, mint amikor laptopról kikapcsolom a képernyőt (FN+F7), de nem ... gondoltam egy újratelepítés megoldja majd, újra is telepítettem, biosban meg a telepítés során sem volt semmi probléma vele, tökéletesen működött a kijelző, semmi gond, még neteztem is utána rajta meg minden ... ez ugye tegnap volt. ma újra bekapcsoltam a gépet és újra csak a semmiből semmibe elment a kép :( ... rákötöttem egy másik külső képernyőre, ott működött, majd vissza a laptopéra, akkor újra működött de csak egy darabig, majd megint elment ... és ez megy folyamatosan .. mi lehet a probléma? mert így a képernyővel nem hiszem hogy volna baj, semmi piros fények, csíkok, pixelhibák nincsenek vele, le sem volt ejtve a gép, patika állapotban van. Segítségeteket nagyon meghálálnám :)2017. ápr. 14. 18:59
1/11 A kérdező kommentje:
sajnos elég rossz minőségű képként tette fel a facebook, de látni valamennyire, hogy mikor elmegy a kép, akkor így halványan ici picit látni valamit
2017. ápr. 14. 19:05
2/11 anonim válasza:
Hát ha monitorra kötve semmi baj nincs, csak a saját képernyővel csinálja ezt, akkor engem ez arra enged következtetni, hogy márpedig a képernyővel (vagy inkább a csatlakozásával) van a probléma.
3/11 A kérdező kommentje:
de akkor azt miként tudnám megnézni, vagy orvosolni, vagy ilyesmi? csak az aggat, hogy amikor a windowsot telepítettem, akkor 2-3 órán át simán ment a kijelző, csak aztán akkor megy el, amikor bekapcsolom, felfut a windows aztán elmegy..
2017. ápr. 14. 19:11
4/11 anonim válasza:
BIOS-ba be tudsz lépni? Mit ír a hardverekre?
5/11 A kérdező kommentje:
igen, bisoba be tudok lépni, simán megy ... máris megnézem
2017. ápr. 14. 19:13
6/11 A kérdező kommentje:
na, most már belépek a BIOSba és már ott is meg adja magát, elmegy a kép :/
2017. ápr. 14. 19:19
7/11 anonim válasza:
Amit tudsz csinálni, az az, hogy szétszeded és megnézed a csatlakozásokat. Kijelzőhöz menő szalagot különösen.
8/11 A kérdező kommentje:
értem .. hát az lesz, köszönöm a gyors válaszokat :) csak szeretném eladni ezt a gépet, mert már nincs rá szükségem, aztán én így semmiképpen nem akarom eladni, maximum úgy ha megmondom a baját, mi a hiba, de úgy meg a fele pénzt sem kapom meg érte ha el is vinnék :(
2017. ápr. 14. 19:37
9/11 anonim válasza:
Youtube-on biztos van róla film...csak a csavarokra figyelj nagyon! Én egy másik gépre letöltöttem a videót, az alapján gyógyítottam a gépet. Ha már csinálod, egy pasztázást is adjál neki...
10/11 anonim válasza:
A kijelzőnek az átvezető kábelével van gond, az van megtörve, ki kell cserélni, a háttérvilágításával is lehet gond, egy szervízes meg tudja csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!