Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomon nem működik a...

A laptopomon nem működik a bluetooth. Miért?

Figyelt kérdés
Mostanában nem igen használom, de tegnap rá akartam csatlakoztatni a telefonom. A gépen nem mutatta ki a telefont, ezért a telefonon próbáltam, de ott se mutatta ki a gépet (be volt pipálva a gépen is és a telefonon is, hogy láthatóak legyenek). A laptoppal van baj, mivel a telefont tudom máshoz csatlakoztatni. Néztem videókat (driver frissítés stb.), de nem segítettek. Remélem valaki tud segíteni. Légyszíves, csak normális válaszokat szeretnék kapni. Előre is köszönöm.

2017. márc. 29. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

A KékFog notebook -nél a WiFi kártyába van integrálva, az alapján kell a drivert keresni és telepíteni.

Valószínűleg nincs a kártyába, vagy nincs telepítve, vagy nem megfelelő van telepítve.

Elég macerás némely kártyák esetén a telepítés, és még a fájl átvitel is probmlémás tud lenni.

Tipikus kedvenc hibám Win10 - WindowsPhone Lumia 640 hiba: "Az eszköz nem kompatibilis"

2017. márc. 29. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy Ace 3amvan, és fel van telepítve a driver
2017. márc. 29. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
J aigen, és Dell Inspiron 5748 (DI5748N2-4210-8GH1TD4SI-11) laptopom van.
2017. márc. 29. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Újratelepítettem az összer drivert, és működik.
2017. márc. 29. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!