Ez a konfig jól van eltervezve? Valaki, aki ért hozzá átnézné?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy konfig, amit át kéne nézni, hogy minden alkatrésze kompatibilis -e egymással. Én nem találtam benne hibát.
2017. ápr. 12. 12:39
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem a kártyát cseréld le +3000 -ért egy radeon rx470 -re, ami jóval gyorsabb. A táp nem képvisel jó minőséget, szerintem cseréld le egy corsair cx450 -re.
3/5 anonim 

válasza:

cx 450 vagy xfx 450 -re. Az evga tápok is jók de nyilván nem ebben a kategóriában mert van jobb náluk azonos áron.
4/5 LeonScottKennedy 

válasza:

#2 #3:
A kérdező nem kérte ki a tanácsaitokat, csak azt kérdezte, hogy megfelelőek-e a hardverek. Tartsátok magatokat ehhez. Itt szabályok vannak!
5/5 anonim 

válasza:

Maga a konfig illeszkedésileg rendben van, ehhez a géphez kisebb tápegység is elég, persze rakhatsz bele 500w-ot, de érdemben 300-at se fog enni ez a gép.
Személy szerint feleslegesen túlárazottnak érzem azt a videokártyát, mikor olcsóbban jobbat is kapsz:
vagy akár amd vonalon:
Jobbat is kapsz annyi pénzért (mert gondolom játék a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!