Mennyiért tudnék eladni egy FX8350 procit és egy hozzátartózó MSI Gaming 970 alaplapot?
Egyik fórumon , belinkeltem hogy milyen gépem van azóta, csak azt irkálja nekem mindenki üzenetben , hogy szabaduljak meg tőle ameddig még lehet és helyette építsek gépet intel G4560 alapokra mert kevesebbet eszik meg ezerszer jobb mint a jelenlegi FX-es gépem.
Meg nyár végén alapból terveztem volna új gépet venni. De nekem picit karcsúnak tűnik ez az intel. Tény hogy újabb meg ht-s is de mivel tudhat többet az FX8350-nél ?
Thermy Kiskőrös? Amit kiírtál ár reális érte.
Lap 20k, CPU 30k.
G4560-ból gépet építeni? Na ez melyik vérpistike mondta? Irodai munkára tökéletes az tény...
Ha játszani akarsz, akkor i7-7700K, de legalább i5-7600K.
Persze az is számít milyen videókártyád van/lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=zrKFPTgs32I
nem tűnik nagy különbségnek de nem mind1 a minimum és maximum az intel stabilabb az fx meg szórja az fps-t fel le
de én is spórolnék még aztán egy i5 7400 már vígan elég mindenhez
Más kérdés hogy nem éri meg eladni.
Én vennék valami jó léghűtés és valami minőségi tápot,aztán mehet az OC ameddig csak lehet.
Hidd el nem lesz gyenge.
#5.Te el vagy tévedve.
Egy G4560 simán hozza egy I3-6100 szintjét,bőven jó játékra is aki nem akar csillió FPS-t 20X elsimítássál.
FHD elég ha nincs rá sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!