Arról volna szó hogy , mindenki tudja hogy minél nagyobb orajel ,meg nagyobb mennyiségű ram stb ezeket kell nézni , viszont van n+1 és igy nem értem hogy nekem melyik lenne a legjobb. Sok olyan példát látok hogy jelenlegi kártyákat , beszélek az Nvidia 1000 seriiről (Amd nem ismerem.. nem is szeretem) sok 900 széria , 700 széria lealázza .. Jo nem azt mondom hogy nem jok.. viszont kicsit fura , mert akkor nincs itt az a feltevés hogy 'mindig a legújabb a legjobb '. Sok olyan gépigényt látok ahol még mindig a gtx 660-van feltüntetve.. pedig milyen régi.. és ezeket nem értem. Nem akarok oltásokat olvasni mivel nem vagyok benne a dologba , inkább segítséget. Jelenleg az 1050 TI néztem ki az olyan 50 ezer. Megéri eszt venni ezért az árért vagy mégiré inkább régebbi kártyákat venni ? Használtan vegyek /sem ? mindne választ megköszönök. Gépem : proci : Intel i3 3420 , drr3 8gb , alaplap H61M-k , táp valami 600 watt .
Régebbi játékokhoz 660 van kiirva mert régen az kellett hozzá de újabb kártyákkal is elfut. 1050Ti megfelelő kártya ha fullhdba akarsz játszani low/medium beálítások mellett az újabb játékokkal.
2017. ápr. 6. 15:58
2/8 anonim válasza:
1050Ti az jó választás ha nincsenek nagy igényeid,ha igen akkor meg RX470 vagy RX480 4GB.
A tápot írd le,a teljes típusát mert lehet azt is cserélned kell.
2017. ápr. 6. 16:28
3/8 anonim válasza:
Gondolom azért van úgy, hogy egy régebbi kártya megver/jobbnak látszik a teszteken mint a régebbi társai, mert még nincs hozzájuk annyi driver/optimalizálás. Majd fél-egy év után bizonyára nagyobb különbség látszik majd a teszteken. Természetesen csak laikusként nézem ezeket az összehasonlításokat, de szerintem ez is közrejátszhat. Abban amit mondtál. Szerintem, ha nem jelentősen olcsóbb a régi, kb ugyan olyan jó kártya, akkor szerintem vedd meg a 1050-et ahogy jönnek a frissítések hozzá jobb lesz, a garija is hosszabb mint egy használtnak és talán az értékét is jobban tartja, ha majd váltanál később és eladnád.
2017. ápr. 6. 16:57
4/8 anonim válasza:
A low minimum azért túlzás, de tény, hogy 1050 Ti és 1060 között van már FPSbeli különbség.
Itt van egy jó kis csatorna, az aktuális játékokkal, meg 1-2 pár évessel van tesztelve. Ennél jobb betekintést, összehasonlítást nem fogsz kapni, hogy milyen az 1050 Ti.
Viszont azt is mondják, hogy az 1060 3GB és 6GB közül inkább érdemes rászánni a 6GB-os kiadásra, ami árban azért már máshol van az 1050 Ti-hez képest. Egy 1050 Ti max 60.000 Ft, míg egy 1060 6GB legolcsóbb 80 egynéhányezer.
2017. ápr. 6. 23:25
6/8 A kérdező kommentje:
Nos.. köszönöm a válaszokat végül megvettem az 1050 ti-t. A táppal volt egy kicsi gond... talán még mindig van. Elfeledkeztem a 6 pines csatlakozóról , a tápon pedig alapbol nincs is . Végül apummal összemaszekeltünk egy 6 pines csatlakozott. 2 db molex kábelre köttütük ha jól tudom gyártanak is ilyen fajta átalakítót , lehet vele gond ? most megy jol.
Viszont volna 1 kérédsem , mivel OC-t vettem ha jol tudom szabadon tudom windowsbol overclokolni , ez mennyire igaz ? Foghatom és minden felhuzhatok maxra , vagy hogy megy ez ?
Elöre is kösz
2017. ápr. 22. 14:02
7/8 anonim válasza:
A nem oc-t is tudod overclockolni. Pénzkidobás a gyárilag túlhúzott kártya, mert otthon is tudod húzni. Programnak az MSI Afterburnert ajánlom.
2017. dec. 24. 18:34
8/8 anonim válasza:
Ne húzz mindent maxra, mert túlmelegszik/kiég stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!