DWL-G122 wifi usb-l fogom a netet, de egy idő után leáll a net/mitöl/?
ez jön ki ha restartálom a gépet és troubleshootingolom. Ha nem restartálom és úgy kattintok a troubleshootingra akkor nem tudja megoldani a hibát /nem találja/. Elenörzöm,hogy nincs e kilazulva a wifirouterben a kábel,10 másodperce kihúzom a wifiroutert is ,de nem javul meg- ez régebben segített.
Win 7 x64-m ban,D-Link DWL-G122.B1v2.04 G122.C1v3.10 Build 61612 S0032 (ML15) driver van a wifihez, Avast 5-s van fent,frissen telepítve az op. Régebben eset 4 volt fent ,akkor is ugyan ezt csinálta valmi gondja volt az eset firewall-l ekkor váltottam az avastra. Ez segített és nem nagyon jött már elő ez a probléma.
Most ,hogy újra lett téve az op. feltelepítettem az eset 4-st ,de nem volt szimpatikus ezért az avastot visszaraktam. Töröltem a progfam files,Program data,User/appdata/local -n maradt mappákat az eset után.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!