Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX 8300 hasznaltam jo valaszta...

FX 8300 hasznaltam jo valasztas lehet olyan embereknek akiknek nincs penze a legujabb gepre?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mivel átlag használatba kenterbe veri még egy G4560 is töredékéért.
2017. ápr. 6. 21:49
 2/4 anonim válasza:

Ha már van egy am3+ lapod amibe procit keresel akkor részvétem, viszont ha nincs gondolkozz inkább intelben. Előbb tennék g4560-at 17ezer forintból újonnan egy frissen épülő konfigba mint egy fx szériás amd-t :D

Viccet félretéve nyilván attól is függ, hogy mire szeretnéd használni, de feltételezem, hogy játékra kell. Én a helyedben egy 3-4. generációs i5-öt néznék használtan.

2017. ápr. 6. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a bugyuta válaszokkal.Egy fx 8300 manapság is igen jó proci.Kell alá egy jó lap,és egy jó hűtő.Alaplapból Felhűzod 4200 Mhz környékére,és szaladnak a játékok.Hátrányai,hogy melegszik,ha tuningolod.Egy minimum 650-es táp is kell neki,és egy jól szellőző számgép ház.
2017. ápr. 20. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Kissé elrontottam a választ.Alaplapból meg kéri a 8+2 vrm-et,ha tuningolsz.

Itt olvasgass:

[link]

Szóval a válasz,hogy jó választás szerintem.Körülbelül egy rx 480-as videókártyáig tuti.Ez felett már lehet,hogy procilimited lesz.

2017. ápr. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!