Melyik éri meg jobban az árát?
Figyelt kérdés
Ez a két gép közül nem tudok dönteni.
Mindegyik gépről várnék véleményeket pro és kontra is.
Köszönöm
2010. máj. 12. 21:02
1/11 anonim 

válasza:

én az inteleset preferálom jobban.
2/11 anonim 

válasza:

Az elsőnek igaza van de nem teljesen!
Lehet hogy jobb az intel de drágább ugyogy én az AMDset ajánlom majdnem ugyanaz ateljesitmény ugyhogy...
3/11 Jenci 

válasza:

Ugyanez az inteles van nekem is.Nagyon-nagyon jó!
4/11 anonim 

válasza:

5/11 anonim 

válasza:

az AMD-nek mindig is jobb volt a teljesítmény/ár aránya, és ez a mai napig így van...viszont az i5 télleg jobb a phenomnál..
akkor is AMD párti vagyok :D ajánlom
6/11 anonim 

válasza:

Játék szempontból mindegy melyik, mert előbb fogy ki az erő a videokártyából, mint a procikból. Fotó-, videofeldolgozásban, tömörítésben, 3D-s tervezésben jobb az i5, de nem sokkal. Szerintem az AMD-s jobban megéri az árát.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Elsősorban játékra fogom használni, de más egyéb filmvágási feladatokra is.
Eddigi állás
Intel:AMD
3:3
Nálam viszont az AMD vezet, már csak az ár miatt is.
További véleményeket is várok.
2010. máj. 13. 07:43
8/11 Jenci 

válasza:

Akkor nem értem mire vársz még!Már kaptál választ a kérdésedre,és ha neked amúgy is az AMD a nyerő,akkor nincs miről beszélni.
10/11 anonim válasza:
Én mindenféleképp az intel core i5ös gépet ajánlom!Az intelek kényelmesen verik az amd-ket!Nem vagyok egyik párti sem de Az intel az csak intel!Amd mindenféleképp 2ik!Lehet árban nem,,de teljesítményben egyértelműen!De a döntés a tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!