Hol találok nyilvántartást a laptopok üzemidejéről?
Az alapján választok laptopot milyen a kijelzője és mekkora az üzemideje.
Min. 4 óra üzemidő,
min. 1366x768 felbontás,
min. 2 giga ram
Sehol nem találok üzemidő szerinti összehasonlítást.
Írd össze, hogy milyen méretű kijelző kellene, mekkora órajelű processzor (egy mag, több mag), m milyen videóchip mekkora memóriával. Aztán gondold ki, hogy főleg milyen célra használnád. És főleg, hogy mennyi pénzt szánsz rá.
Ha főleg böngészni, általános használatra veszel, 14-15,4 collos tft-vel, integrált, vagy viszonylag kisebb teljesítményű grafikás gépet, akkor 4800-5000 mAh akkuval, csökkentett fényerőn, a hardver energiagazdálkodását kihasználva meglesz szerintem a 4 óra. Játszani sztem semmilyen géppel nem fogsz 4 órát...
Ha erősebb gép, nagyobb grafikus rendszer, akkor 9 cellás 6800-7200mAh akku kell, valószínűleg.
Nagy gépen 17coll felett ,már asztali gépet kiváltó kategóriában, ritka a 4 órás akku üzemidő.
Köszi!
Nekem egyetemen wordbe írogatni kell, meg programokat írni, mondjuk c#-ban, vagy java-ban..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!