Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MP4 és a winchesterem nem...

MP4 és a winchesterem nem bírják egymást. Miért van ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

A következő lenne a problémám amire nagyon megköszönném ha válaszolnátok. Szóval...

Van nekem egy hordozható 500 gigás vinyóm és egy mp4 lejátszóm. Amikor az 500 gigás vinyó csatlakoztatva van a géphez és a gépre dugom az mp4et akkor azt írja ki, hogy USB hiba stbstb. Amikor kihúzom az 500 gigás vinyót, és újracsatlakoztatom az mp4 lejátszómat akkor tökéletesen érzékeli a lejátszót.

Azt szeretném megkérdezni hogy nincs e valamilyen mód amivel el tudnám érni, hogy egyszerre mindkettőt képes legyen érzékeli a gép, mivel az 500 gigás vinyón van az összes zene és cucc...

Nekem úgy tűnik, hogy mikor rádugom az mp4 lejátszót, a gép azt is az „e” meghajtóra akarja pakolni, de mivel az már teli van ezért jelez ki hibát

Úgy hallottam van olyan beállítás, amivel létre lehet hozni egy másik meghajtót hogy arra tegye rá az mp4 lejátszót. Nem tudja valaki ezt hogyan kell megcsinálni? Í

A válaszokért előre is ezer köszönet!

2010. máj. 12. 20:07
 1/1 anonim ***** válasza:

És ki a fene mondta neked, hogy a winchestered a hibás? :P

"Úgy hallottam van olyan beállítás, amivel létre lehet hozni egy másik meghajtót hogy arra tegye rá az mp4 lejátszót. Nem tudja valaki ezt hogyan kell megcsinálni?"

De, sokmindenki meg tudja csinálni...

2010. máj. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!