Ez a proci nagyon meleg így?
I7 7700k Ezzel a hűtővel.
Még nincs vga -csak igp! Én még nem is tuningoltam. Sajna olcsó paszta van rajta,csak ilyet találtam Szombat reggel.
Aida 64-el csináltam egy kis terhelést. Az igp-t is kipipáltam kb 15 percig járattam full 100%-on pörgött minden közben neteztem vele. 86 fok -ig ment úgy fel. De holnap szétszedem megy rá az mx 4.
Van jobb, de furcsa hogy ilyen magasra felmegy.
Ha jól tudom ez a freezer egy műanyag keretre rögzűl ami hajlamos elrepedni, elhajolni, lehet hogy azzal van a
baj.
Ha igazán durva hűtőt akarsz emberi pénzért akkor matterhorn vegyél(11500-12000ft), ha kevesebb pénzből akarod megúszni akkor lc-cc-120, én is ezt használom.
Hibátlan a keret. A pasztára gyanakszom. Meg nem mertem nagyon meghúzni a csavarokat mert nem akarom ,hogy elgörbüljön.
Nekem egy 6700k van egy lc-cc-120, 60 fokon már fullon megy a venti úgy van beállítva a PWM.
Csináltam most egy tesztet(60 perc), nem igp-vel, de a vga is fullon ment szóval volt hőleadás a házban rendesen(az ssd hőmérsékletét szoktam alapul venni házhőmérsékletnek,mert az magától semmit nem melegszik, az 32fok), és nem ment 65 fok fölé a proci 4500mhz.
Vagy nem jó a paszta, vagy a hűtő nem fekszik fel rendesen, de az is lehet, hogy kifogtál egy melegedős példányt, sajnos ilyen is előfordulhat.
A 90 fokot az alaplapi vagy a CPU dióda jelezte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!