Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a proci nagyon meleg így?

Ez a proci nagyon meleg így?

Figyelt kérdés

I7 7700k Ezzel a hűtővel.

[link]

Még nincs vga -csak igp! Én még nem is tuningoltam. Sajna olcsó paszta van rajta,csak ilyet találtam Szombat reggel.

Aida 64-el csináltam egy kis terhelést. Az igp-t is kipipáltam kb 15 percig járattam full 100%-on pörgött minden közben neteztem vele. 86 fok -ig ment úgy fel. De holnap szétszedem megy rá az mx 4.

2017. ápr. 4. 14:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy linkelt hűtőnél hasonló árban valami jobb?
2017. ápr. 4. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Van jobb, de furcsa hogy ilyen magasra felmegy.

Ha jól tudom ez a freezer egy műanyag keretre rögzűl ami hajlamos elrepedni, elhajolni, lehet hogy azzal van a

baj.

Ha igazán durva hűtőt akarsz emberi pénzért akkor matterhorn vegyél(11500-12000ft), ha kevesebb pénzből akarod megúszni akkor lc-cc-120, én is ezt használom.

2017. ápr. 4. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Hibátlan a keret. A pasztára gyanakszom. Meg nem mertem nagyon meghúzni a csavarokat mert nem akarom ,hogy elgörbüljön.

[link]

2017. ápr. 4. 14:59
 4/5 MGéza ***** válasza:
A hűtőt úgy kell rögzíteni, hogy kézzel na nagyon tudjad mozgatni, szóval fixen álljon, ne lötyögjön, különben sokat veszít a hatékonyságából. Pasztát leginkább X alakban érdemes felhordani, az terül szét a legjobban.
2017. ápr. 4. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy 6700k van egy lc-cc-120, 60 fokon már fullon megy a venti úgy van beállítva a PWM.

Csináltam most egy tesztet(60 perc), nem igp-vel, de a vga is fullon ment szóval volt hőleadás a házban rendesen(az ssd hőmérsékletét szoktam alapul venni házhőmérsékletnek,mert az magától semmit nem melegszik, az 32fok), és nem ment 65 fok fölé a proci 4500mhz.

Vagy nem jó a paszta, vagy a hűtő nem fekszik fel rendesen, de az is lehet, hogy kifogtál egy melegedős példányt, sajnos ilyen is előfordulhat.

A 90 fokot az alaplapi vagy a CPU dióda jelezte?

2017. ápr. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!