150. 000 Ft alatt szeretnék összedobni egy "Gamer Pc-t", a lehető legjobbb ár/érték arányban. Nem a mai játékokra szánnám, de azért anniyra régiekre sem. Tudnátok nekem jó konfigokat írni?
Játékra Példáu : Counter strike: GO, Minecraft (:D), Overwatch (Elég full lowon) World of Tanks, Rocket League, GTA 5 (azt hallottam, hogy a rockstar games nagyon jó optimalizálásban, szóval nyitott vagyok erre is :)) The Forest.
Szóval ehhez hasonló Nem mai, de azért nem is RETRO Játékokra szeretném a Számitógépet. Monitor nélkül, szeretném, 720 p ben, mivel nekem nem vágyam a Full HD
Ne hallgass az elsőre. Szerencsés vagy, mert mutatok neked egy jót, mert nincs máshoz kedvem...:D
Figyelj:
B250m alaplap
g4560 processzor
legolcsóbb ddr4 2400 8gb ram
rx460 4gb (de jó hűtésest)
bequite 400w tápegység
western digital 1tb hdd
valami nagyon olcsó gépház, mert gondolom úgy sem te fogsz szenvedni az összeszereléssel...:D
Alaplap: MSI B250M Pro-VD
Proci: Intel Pentium G4560
Ram: HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz
Vga: Gigabyte GTX1050Ti 4GB
Hdd: WD 1TB Blue (EZEX)
Ház: Raijintek Arcadia
Táp: BeQuiet! System Power 8 400W
147k ipon.hu
Alaplapokat annyira nem ismerem, lehet van ennél jobb is ebben az árban (21k)
#3.Jelenleg nincs jobb felszereltségű és van rajta M.2 is rajta.
+1.
Olcsóbban biztos van,de nem jelentősen.
Azt nem írtad, hogy Windows-al vagy anélkül legyen 150 alatt. Linkeltem olyat, amin van gyári win 10 és "márkás" (Asus)
Amiket fölsoroltál, azok közül szerintem a GTA V a szűk keresztmetszet, de youtube-on nézhetsz videókat, amin a 720M videokártyával is elfut:
https://www.youtube.com/watch?v=6dqia2j1f9w
nyilván boltban össze lehet legózni olcsóbbakat is, de azt kérted, írjunk konfigokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!