500 Gb és 1 TB közti SSD mit vegyek? Ár/érték arányban?
500-as SSD kicsi, 1 TB-os drága meg nagy is.
Mit vegyek a kettő között?
Nem trollkodásbol írtam, tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy mire nem elég 500gb, olyan anyagra, ahol szükséges az a olvasási sebesség, amit a ssd ad.
Szoval, ár-érték arányban a 250ssd + 3<tb hdd (esetleg hdd raid is) ami a legjobban megéri.
Figyelj!
Az SSD nem arra való, hogy az adataid tartsd rajta.
Csak a programokat és játékokat rakd rá. Még a legújabb 40-50 gigás játékokból is 10 fér egy fél terrásra. Szóval mire kell neked még több???
A filmekre, zenékre... HDD-t kell tartani, mert az nem használódik el minden olvasással.
Ebbe mi a fenénke megyünk bele? A kérdésnél maradjunk.
Kerestetik 500-1 TB közti SSD jó ár/érték aránnyal.
Hogy mire való mire nem mellékes. Majd arra való amire én használni akarom és pont.
'", mert az nem használódik el minden olvasással.
"
Khm--khm!!!
Az ssd se használódik az OLVASÁSSAL.
Csak az írással. Csak az írási műveletek száma limitált cellánként az olvasási műveleeti száma végtelen.
Kedves kérdező, egyedül az "ár/érték" felvetésed miatt próbáltunk meg olyan ötletet adni, ami tényleg jó.
Ha az nem érdekel, akkor vegyél azt, amit akarsz. Ha csóró vagy, akkor szerezzél még pénzt :)
Most egy 500-as ssd van benn és slussz. kinőttem.
sima hdd-t nem vagyok hajlandó többé használni.
nagy adatokra meg ott a 6TB-is házi NAS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!