Milyen laptopot, notebookot ajánlanátok munkára Windows operációs rendszerrel a jelenleg piacon lévő kínálatból, ami ár-érték arányban megéri, és nem arany árban kínálják?
Próbáltam nézelődni, de vegyesek az infók.
A Windows lényeges lenne, jó volna, ha mondjuk egy feltöltéssel kibírna egyhuzamban 4 órát, az sem baj, ha könnyen lehet szervizelni, ha esetleg úgy adódik, de alapvetően vigyázok a dolgaimra, csak ne az legyen, hogy 1 szerviz van és az is a világ végén. Telepíteni kellene rá programot, ami a munkához kell, szóval mondjuk nem árt, ha erre a célra is van megfelelő kapacitás.
Rég vettem utoljára hordozható gépet, a jelenlegi kínálatban nem vagyok otthon.
Az összes gép közel azonos ár/teljesítmény arányban. Max ilyen 5-10% eltérés van, ami annyira nem számottevő. Ennyi eltérést megér az, hogy hozzád illő színt válassz, meg olyan billentyűzetelrendezést, ami a neked tetsző.
Ha lennének szignifikáns különbségek azonos kategoriájú laptopok között, akkor már nem lennének, mert a piac nyomására mindenki lejjebbvinné az árakat.
HP Pavlion 15-BC*****
HP Probook 450
Dell Isnpiron 5559
Dell Vostro 3559
Asus N551JW/G551JW
Asus X556UQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!