Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normál használatra megéri...

Normál használatra megéri 21:9 es monitort venni?

Figyelt kérdés

Normál használat, nekem: böngészgetés, filmezés, nagyon ritkán régebbi játékok illetve youtube videók nézése.

Vagy elég lenne egy 16:9 es is?

Mit ajánlanátok?

Elsősorban LG érdekelne, illetve minimum 24"

Árukeresőn 50k ért van 2k monitor, az nemtűnik rosznak, csak nemtudom mennyire van már hozzá tartalom? pl.: film, vagy maga a játékok támogatják e? (CS:GO, Hearthstone, egyéb építgetős/strategia jatekok)

Köszii

2017. márc. 27. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

böngészés: pl itt gyakorin is óriási lesz oldalt a fehér rész. nem lesz rosszabb a böngészés "élménye", de jobb sem.

filmezés: amelyik filmnek 16:9-en van black barja, az 21:9-en nincs, egész jó mozis élmény (nagy felbontásnál a legjobb)

régebbi játékok: a régi játékok a 16:9-et sem támogatják, nem hogy a 21:9-et. a fél képernyőd a fekete részből fog állni.

youtube: két csík oldalt a videók nagy részénél.

én 16:9-et vennék

2k monitorra: film csak 1080p van vagy 4k, de mind a kettő élvezhető 2k-n. illetve amelyik játék támogatja a 1080p-t, az általában a 1440p-t is.

2017. márc. 27. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszii

Még annyi hogy tudsz valami szép dizájnos, émde megbízható 16:9 es FHD monitort ajánlani? Köszii

2017. márc. 27. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen egy dizájnos monitor, de kb így válassz:

ugye 16:9, fhd megbeszéltük

IPS legyen mindenképp

ismert márkától (lg, asus, stb)

ár, csatlakozók

utána mehet a dizájnozásra a dolog. Én egy LG 23MP67VQ-P-t használok, szép kép, vékony keret, és van rajta dvi ami nálam anno szempont volt.

2017. márc. 27. 21:00
 4/4 Trevor. ***** válasza:
Én inkább a 16:9-et ajánlom, mert gép, telefon és laptop téren ez a legelterjedtebb, így tartalomfogyasztásra is ez a képarány a legalkalmasabb. Nekem egy Asus VX239H monitorom van több, mint egy éve és egy pillanatig se bántam meg a vételét. Gyönyörű színek és betekintési szögek (IPS panel), vékony káva, 2 HDMI bemenet és 3 év gari.
2017. márc. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!