Céges, irodai használatra mit gondoltok a Dell Vostro 3568 (i5-7200U,8GB,128GB SSD, HD620, Win10) Black 15.6" típusú notebookról? Részletek lent.
A gép leírása:
CPU: Intel Core i5 Mobile Processor 7200U (2.5/3.1 GHz / Cache 3MB)
Memory: 8GB DDR4 SDRAM
SSD: 128GB sata
ODD: DVD±RW
Display: 15.6" LCD TFT 1366x768 LED Backlight
Video Chipset: Intel HD Graphics 620
LAN: gigabit
Wi-Fi: ac
Bluetooth: 4.0
USB2.0: 1x
USB3.0: 2x
HDMI kimenet: 1x
D-Sub kimenet: 1x
Webkamera: van
kártyaolvasó: van
szín: Black
Op. rendszer: Microsoft Windows 10 Home 64bit
Akku: 4cella
Irodai használatra kellene, ami párhuzamosan fut a gépen az kb 10 (Word, Excel vegyesen), Outlook, böngésző kb 8 megnyitott oldallal, valamint 1-2 egyéb program (semmi extra gépigényű), Skype, stb.
Köszönöm a kimerítő és hasznos válaszodat a kérdésemre...
A mostani gépemen is elfutnak ezek a programok, csak éppenséggel olyan tetü lassú, h kitépem a hajam, mire reagál valamit a gép. Ezt szeretném elkerülni...
Ha csak ennyi lesz a gépen egy 128/256GBos ssd + 8gb ram + egy 5-6 éves proci simán viszi.
Ez a gép megfelel a dolgoknak, esetleg az ssd-t nőheted ki, de az optikai meghajtó helyére pakolhatsz be másik háttértárat később, ha szükséges van rá.
A rendszer ~30Gb körül van, szóval elégnek kell lennie.
3: Bocsi, valsz hülye kérdés, de mi az a lock screen?
4: A 128 GB valsz elég lesz, dropbox-ot is használunk, ahol sok egyéb cucc van. Nem mondom, h bővelkedni fogok a helyben, de szerintem ezzel nem lesz gond.
#3 nem tudom, hogy mikkel találkoztál, de eddig kb 8-10x telepítettem különböző gépekre win10-et ilyenekkel nem volt gond.. Van pár előretelepített alkalmazás/játék, kb 3 perc letörölni mindet.
Lock screen (bejelentkezési képernyő) kikapcsolására még sose gondoltam, belehet állítani, hogy ne kérjen semmilyen hitelesítést és akkor gondolom bejön egyből.. de, max benyomod a 0-t és gyorsba beír 4et, majd bent is van..
Akinek meg Office kell, annak ne ajánljunk linuxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!