Gamer egér nagykezűeknek?
Most egy A4Tech X7 710 egeret használok, de sajnos nagyon kicsi a kezemnek... Kerestem googlen, de nem találtam a méreteit, hogy ehhez tudjak viszonyítani az új egér vásárlásánál.
Tehát az a kérdésem, hogy milyen nagy egeret ajánlanátok fps játékra?
És valaki megpróbálná megkeresni az X7-em méreteit?
Gyártó oldalán ott vannak a méretek.
•Big hand model:4.78"(L)X2.70"(w)x1.55"(H)
•Common hand model:4.5"
Én nemrég cseréltem le az ASUS ROG Sica egerem, mert szintén kicsinek éreztem. Aprón vettem egy régebbi Razer DeathAdder 3G-t. Szerintem baromi kényelmes, és a méreteivel sincs problémám, tenyeres fogással is elférek rajta. Ajánlom, hogy nézz rá, aprón lehet már 10 ezer alatt kapni néhány egészen jó állapotú darabot.
Mionix Naos 7000
Steelseries Rival 300
Razer DeathAddert én is nézegettem.
Olyanok közül akarok választani, amit a profi esportolók is használnak, mert az biztos nem szar... :D
Szerintem ez lesz.. Valószínűleg a 2012-es, mert állítólag abban még nem spóroltak az anyagon. :)
És köszi mindenkinek!
Uhh, most megnéztem, és a SS Rival 300 csak 15 ezer... Annyiért bestbuynak tűnik. :O
Szerintetek RZ DeathAdder vagy SS Rival 300?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!