Játékok terén lenne annyival nagyobb változás, hogy megérje lecserélnem egy A10 7700K processzort egy I3 6100-ra vagy G4560-ra?
Figyelt kérdés
Egy RX470-es VGA társulna mellé mert jelenleg is az van a gépembe az A10-es proci mellett.2017. márc. 21. 06:32
11/14 anonim válasza:
persze a gpu használat hirtelen 20% os biztos a kártya a hibás :)
ismétlem i5 6500 al ennyire nem esik be az fps tehát ez processzor miatt van de az tényleg biztos hogy nem kell ezért 100e-es procit venni ha nem zavaró hogy akad néha
12/14 anonim válasza:
Akad???
30+fps akad??
Konzolom 30 a max...
Egyébként rx470el ultrán fullhd-ban bf1 átlag 50-60 fps de van hogy 70-80-ra is felmegy illetve a legmegterherlőbb helyzetekben is 30 alá abszolút nem esik...mielőtt jönnének a hülyeségek saját magam tapasztaltam!!
13/14 anonim válasza:
Nem a kártyáról van szó
Nem mind1 hogy fix30 vagy átlag 60-80ról leesik 30ra azt igen is akadásnak látja még a vak is :)
14/14 anonim válasza:
Hát én az rx470-et g4560-al használom!
Gondoltam ezt nem kell írnom mivel ez volt a kérdező kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!