Játékok terén lenne annyival nagyobb változás, hogy megérje lecserélnem egy A10 7700K processzort egy I3 6100-ra vagy G4560-ra?
G4560 rx 480 stabil 60 fps :D hiszem ha látom
tegyél már fel egy vidit légyszi hogy te conquest módban 63 játékos ellen tolod ultra grafikán ha nem fog bezuhanni az fps 40 ig kb (ami tuti hogy bezuhan amúgy) esküszöm kifizetem neked annak a processzornak az árát duplán pff..
i5 6500 el 8gb-s rx 480 al van olyan helyzet mikor leesik 62-68 közé ne mondja már nekem senki hogy egy 2 kategóriával gynegébb proci hozza azt mint az i5 egy ráadásul processzor igényes játékban
várom a videót :D eddig csak kicsiket hazudtak itt a procival kapcsolatban de lassan már 1080 mellé is g4560 at ajánlanak jézusom???!!!
segítek egy kicsit mert látom csak keresgélsz youtube -on
https://www.youtube.com/watch?v=feEgFwOIWYo
nem hogy nem fix de még a 3* fps is bevillan néha
ennyit erről
Radikális eset. Egy kifejezetten processzor igényes játék legrosszabb pillanataiban esik csak 40 alá, és nem vagyok benne biztos, hogy nem-e a videokártya miatt van. Márpedig feltételezhetően a sok particle effect miatt inkább a videokártya miatt esett le.
Szóval nem hiszem, hogy célszerű G4560 helyett i7-6950x-re beruházni csak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!