Royalty kérdése:
Hogyan tudok összekötni két vga-t?
Figyelt kérdés
Van egy gtx 260 am és egy hd5670 em ezt a kettőt szeretném összekötni. Alaplap neve Gigabyte GA-H55M-D2H
Van egy Összekötő csatlakozóm is amit a tetejére kell dugni a vga-nak, már egyszer bele israktam a kettőt és az aida ki is írta, de olyan lett volna mintha nem lett volna feltelepítve a vga. És még annyi ha az egyik kártya directx 10 a másik directx 11 akkor a kettő directx 11 egy lesz ?
2017. márc. 20. 01:59
2/3 anonim válasza:
Csak azonos szériájú kártyákat tudod együtt használni! Amúgy nem tudom eldönteni fake kérdés, vagy komoly? Mert azért nem kell nagy kockának lenni ahoz, hogy valaki tudja, főleg ha játszik is, hogy dx10-es kártyából nem lesz dx11-es. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Már utána olvasgattam és már tudom mi fán terem, de azeért köszi a választ, Úgy gondoltam ezt a direct x-es dolgot, hogy "gondoltam" az ujabb kártyának a direct x ét használja majd :D
2017. márc. 20. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!