Winchester kattog és befagy a gép, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: a tápom feszültsége erősen megingadozik amint terhelést kap, ettől ész nélkül újraindulgatnak a merevlemezek. A gép húzva volt, visszaállítottam alapra, hogy ne annyira nyaggassa a tápot, azt hittem elég lesz ennyit tenni, de nem. A legrosszabb az egészben, hogy amikor újraindul a merevlemez addig meg is áll a gép teljesen (1-5 másodpercre). Ideiglenes megoldás van erre a problémára, vagy rögtön táp csere?2017. márc. 19. 14:08
11/21 3 napos mákos lecsó válasza:
Felsőhöz elég hosszúak a kábelei.
12/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként chieftek, coolermaster meg ilyenek nekem kiestek, fsp vagy hasonló lesz
2017. márc. 19. 14:58
14/21 A kérdező kommentje:
10-ért nem veszek tápot, azzal nem leszek előrébb :D
2017. márc. 19. 14:59
15/21 3 napos mákos lecsó válasza:
16/21 3 napos mákos lecsó válasza:
De egyébként nem trollkodni akartam. Most mindenki gondoljon bele! Ez az ember (a kérdező) egy HKC táppal tuningolt!
Ennél már minden jobb! És ne mondjátok ,hogy a CPS sz*r mert nem ez. Stabil és jó a hatásfoga, elég szép számú ampert tud átirányítani a 12v-os ágára. Na mindegy, nem akartam trollkodni.
17/21 anonim válasza:
Oké, igazat adok neked, HKC-nél a chieftec is jobb :D
RMi-ben van fordulat szabályozás a tápnál meg hőmérséklet mérő, így ezért nem ajánlják, nem éri annyi pluszt RMx-hez képest. de az RMx jó választás, bár használt HX650 jobb.
18/21 3 napos mákos lecsó válasza:
Egyébként bocsánatot kérek ezekért a helyesírási hibákért.
19/21 MGéza válasza:
Hát, elvileg bármilyen táppal neki lehet fogni tuningnak, de akkor ezeket ajánlanám figyelmedbe ha ez a cél:
Franctal Design Integra 450M
Seasonic S12II-520
Antec VPF 550
Corsair 450M
Ezek kb 20000 forint körül vannak.
20/21 MGéza válasza:
Persze igazából ezek sem OC tápok, de ezekkel már biztonságos nekiállni. Igazából OC-ra ha komolyan gondolod akkor EVGA GQ ajánlott legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!