Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows jobb illesztő program...

Windows jobb illesztő program lenne a Realtek hangkártyának mint az eredeti? Mi ez?

Figyelt kérdés

Win 7 telepítése után olyan szépen hangzik a zene, mindaddig amíg fel nem telepítem a Realtek (Hivatalos legfrisseb) illesztőprogramját...mert onnantól olyan doboz hangja lesz a cuccnak mintha valami ócska 3e Ft számítógép hangfal szólna..

Hiába állítom be az Eq-t felnyomom a basszust és mégsem ad olyan szépet mint a win7-t alapból.

És ha jó a win7 miért telepítem fel az illesztőt? Mert néha olyan erőltelett hangzása lesz, mint amikor pl a winamp-ba felnyomod a decibelt+10-re olyan halk+hangos hullámzás nem tudom értitek-e mire gondolok?!

Meg ugye Laptopom van és néha nem vágja hogy bevan dugva a jack és gondolja használja az alapértelmezett saját kis hangszóróit..

Ötlet?

2017. márc. 19. 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Másik hangfrekvenciát keress a programban, nem egyformák, más a minőség stb.
2017. márc. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!