Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy be a számítógépem?

Miért fagy be a számítógépem?

Figyelt kérdés
Netezés közben fogja magát a gépem és lefagy minden 1 percre körülbelül,majd minden folytatódik,ha kiadtam a korábbi parancsokat akkor azokat a fagyás után hirtelen megcsinálja mindet.Nem a windows a ludas,mert azóta már újratelepítettem. Hogyan szűrjem ki a hibát? Van valamire utaló jel? Egyébként játék alatt nem csinálja,szóval nem tudom hova tenni. Ez a baj a gépeknél ha baj van akkor akármi lehet... :D
2017. márc. 18. 10:01
 1/4 MGéza ***** válasza:
Sok minden. Merevlemezt HD sentinellel, memóriát memtesttel kéne ellenőrizni. Lehet persze elfogyó memória, lassú gép is. Befagyás jelenségeket produkálhat még gyenge, instabil táp is, de akkor játék alatt is előjönne. Drivereket milyen forrásból telepíted fel? Ugye nem driver boostert használsz vagy egyéb ilyen vackot, hanem gyári telepítőlemezt, illetve gyártó honlapjáról szerzed be a drivereket?
2017. márc. 18. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:
nem fogy el a memória tuti,8GB van max 5 szokott fogyni ha nem megy semmi extra.Előző win telepítésemkor fent volt a HD sentinel semmit sem jelzett.Mindig a gyártó honlapjáról szedem a drivereket.CPU az FX 8320. Tápegység meg Corsair 400(még a régebbi erősebb 400as,az új úgy tudom gyengébb) memóriákat meg a cpu-t a Prime-al terheltem,de biztos ami biztos a memtest-et is lefuttatom majd.
2017. márc. 18. 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:
ja azt még hozzátenném,hogy az SSD-men kívül még 3 HDD van bent. Ha egyik vinyóra lépek mindig "fel" totalcmd-ben tehát belépek egy mappába akkor mindig sokáig gondolkodik. Gondolom valami alvó fukció? Ezt hol is lehet kikapcsolni? Hátha....
2017. márc. 18. 10:40
 4/4 MGéza ***** válasza:
Alvó funkciót energiagazdálkodásnál tudod kikapcsolni. Merevlemezek kikapcsolását állítsd "sohára".
2017. márc. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!