Új számítógép összeszerelése nagy dolog és mennyi időt vesz fel?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az elavult asztali gépemet. Voltam egy szakboltban és kértem árajánlatot konfigurációt képező alkatrészekről. Meg is kaptam, rákerestem a neten az árakra és szinte mindeniknél 3-4-5-6-7-8 ezer forinttal drágábbak, mint ahogyan a neten meg lehetne rendelni. Ez normális, hogy minden alkatrészre ennyi felárat számítanak fel? Persze nem azt gondoltam, hogy ingyen összerakják, de ha minden alkatrészen ennyit nyernek, akkor a 100 ezres gép árából 40 ezer csak a cég nyeresége lenne. HA megrendelném a netről és én raknám össze, megérné szerintetek?2017. márc. 16. 19:19
1/9 Dongaben válasza:
Átlag 5e-et kérnek összeszerelésért komplett gépért! Ez nem olyan sok...
2/9 anonim válasza:
Persze, az ilyen boltok nagyon dragan adjak a cuccokat. Az osszeszerelesi ido meg attol fugg, hogy mennyire igényesen teszed azt. Össze lehet rakni fél / egy óra alatt is, de ha az ember figyel a kabelezesre stb, akkor több idő. Elrontani nem nagyon lehet, ha nincs ötleted hogyan allj neki, nezz youtubeon vidokat. Van boven, magyarul is.
3/9 A kérdező kommentje:
Átlag 5e-et kérnek összeszerelésért komplett gépért! Ez nem olyan sok...
...........
Megint olyan válaszol, aki nem olvasta el a kérdést. Tehát az alkatrészek egyenként, nem a gép összeszerelés: processzor: 6 ezer forint felár, 8 GB RAM 4500 forint felár, alaplap: 5000, videokártya: 3700, táp: 2 ezer, proci hűtő: 3000, ház: 3 ezer, merevlemez: 3 ezer stb.
2017. márc. 16. 19:29
4/9 Dongaben válasza:
"Megint olyan válaszol, aki nem olvasta el a kérdést..." 5000 Ft. az ÖSSZES szerelési költség az OTT vásárolt alkatrészekből. Tehát: kiválasztod, mi kell, és +5000-ért össze is rakják...Mi nem érthető???
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy nem lenne sok, ha az általam bevitt alkatrészekből raknák össze.
2017. márc. 16. 19:38
6/9 lali51 válasza:
Ne szakboltban vásárolj hanem webáruházban,a kissebb szakboltok is onnan vásárolnak.
7/9 Dongaben válasza:
OK! Minden normális PC WEB-oldalon van "Gépösszerakó". Ezt használd! Az összerakás, kb 5000Ft. plusszban.
8/9 anonim válasza:
OMG!
www.pcx.hu
5-kért összerakják és azon az áron adják a cuccokat, amennyiért a neten is találod.
9/9 Trevor. válasza:
Én nem engedném, hogy más rakja össze a gépemet. Amúgy se olyan őrületesen nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!