Miért olyan nagy dolog az Apple? Tényleg annyira jó, ammennyit kérnek is érte?
Legyen szó számítógépről,telefonról,tabletről,stb stb.
Mivel tud többet ugyanazzal az i7-es proceszzorral felszerelt Macbook,mint egy DELL laptop.Sosem értettem,miért akkora nagy dolog az Apple mindenkinek.Én speciel sosem szerettem.
Próbálj ki egyet és döntsd el magad.
Ha megnézed, Egy Macbook Pro kezdőára még hasonló, mint egy dell xps-é.
Ez egyszerűen egy prémiumáras termék, ahol az extra minőségért sok pénzt elkérnek.
Nem szabad kihagyni az Apple élményt sem. :) Nem akarom túlhájpolni meg nem is vagyok fanatikus, de tény hogy nagyon jól működik az egész gépezet. Egy másik kérdésnél már leírtam, leírom még egyszer. A feleségem iphoneja dobáltam a hálózatot 3g-n, bementem apple storeba ahol megnézték és azt mondták semmi baja a telónak, vodafone (UK) -al lesz a baj. De ha véletlen mégsem, hogy ne kelljen vissza mennem még egyszer ezért adnak egy újat. Raktárba hátra, és hoztak egy bontatlan 4s-t. Meg se nézték hogy valóban ugrál-e a térerő, semmi szerviz, semmi kinlódás. 5 perc és minden rendben volt.
Aztán persze kiderült hogy valóban a voda a hibás, dolgoznak az ügyön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!