GIGABYTE GA-B250M-DS3H alaplap jó lenne egy G4560 proci mellé?
Mindig rendes ATX alapjaim voltak. És nem tudom , hogy a fent említett alaplap mennyire alkalmas gamer alaplapnak.
Mivel kisebb gondolom az áramellátása sem olyan mint egy normál ATX-nek. Továbbá passzolna a Zalman Z9 Plus házba ?
miért ne lenne jó?
bár a g4560 egy nagyon jó ár/érték arányú proci,de nem egy kifejezetten gamer
"Mivel kisebb gondolom az áramellátása sem olyan mint egy normál ATX-nek."
Ezt miből gondolod?
Annyira összement minden, hogy itx is lazán válalható már, ha nem akarsz többkártyás rendszert.
Folyamatosan javul szinte minden alkatrész energiafelhasználása, egyre több mindent integrálnak be a chipsetekbe stb.
én nem azt mondtam, hogy nem jó proci, hanem azt, hogy nem a legalkalmassabb gamingre való proci,sajnálom ha félreérthető voltam,
a pentiumok átlagfelhasználásra vannak mint például microsoft office, az i3 egy kezdő gamer processzor( bár jelenleg nem éri meg mivel a kérdésben említett proci sokkal jobban megéri,az i5 ami ténylegesen játékra van fejlesztve míg az i7 a hardcore gamereknek valamint a komolyabb munkával foglalkozó embereknek van kitalálva
ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!