Brinier Turnip kérdése:
Megrendeltem egy Sapphire R9 270X OC videókártyát, de most kétségbe vagyok esve, hogy kell neki valami 2db tápkábel amit a tápba, vagy az alaplapba kell dugni. Hol es hogyan találom meg ezt a slotot ahova azt kell dugni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 22:12
2/24 AntZ válasza:
System Requirement 500 Watt Power Supply (Suggestion)
2 x 6-pin AUX Power Connector
CD-ROM or DVD-ROM drive for installing software
PCI Express® 2.0 or higher version based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard in order for the card to be compatible with.
3/24 A kérdező kommentje:
500 wattos tápom van, de sehol nem látom azt a helyet, ahova be lehetne dugni a videókártyából jövő kábelt.
2017. márc. 15. 22:19
4/24 A kérdező kommentje:
Gigabyte-GA-78LMT-USB3 alaplapom van és amint mondtam 500wattos táp. Csak nem találom hova kell dugni. Valaki segítsen!
2017. márc. 15. 22:23
5/24 AntZ válasza:
Így néz ki, amit a kártyábe kell dugni:
6/24 AntZ válasza:
Nincs ilyen kábel a tápon?:
7/24 A kérdező kommentje:
Első! Nem azt nem tudom hogy a kártyába hova kell dugni, hanem az alapba vagy a tápba hova kell a kábel másik felét!
2017. márc. 15. 22:25
8/24 A kérdező kommentje:
Szabadon nem látok
2017. márc. 15. 22:26
9/24 A kérdező kommentje:
Az oké hogy beledugom a 6pines csatlakozot a kártyába, de a másik felét hova?
2017. márc. 15. 22:27
10/24 AntZ válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!