Vettem használtan egy sapphire hd 4770-es videokártyát és a beszerelésnél furcsa szagot éreztem. Nem lehet ez attól is hogy a tápkábel csatlakozó a kártyán 3 lyukú és a gépben lévő pedig 4 lyukú?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 21:15
1/19 Közveszélyes Kontár válasza:
érdekes
de inkább attól lehet hogy roszminöségü gyenge táp vagy pedig hibás
de lehet hibás a 4770 is pl.
2/19 Komplikato válasza:
Jesszus. A tápcsatlakozó 6 lyukú és a tápegységen lévő 6 lyukú PCI-Express táp csatlakozó való bele. Létezik 6+2 lyukú PCI-E tápcsatlakozó is, de ott is a 6-os rész megy bele. Most jól értem sikerült beledugni egy 8 lyukú CPU tápcsatlakozót?
3/19 Közveszélyes Kontár válasza:
mit nyomtál bele?:D
ezen 6pin es pci-e tápcsatlakozó van már szerintem
szóval mit?:D
kell hozá átalakitó ha nincs
5pin azt jelenti hogy nem 3 hanem 6 lyukú szóval nem értem
jó lene pontosan a táp tipusa akár fotozd le feliratát
és fotozd le 4770 tápcsatlakozóját is
:D csak nem roszhelyre eröszekoltad be?:D
4/19 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 :D érdekes lehet
5/19 anonim válasza:
Én se értem hogy dugta be a 4-est a 3-ba. Meg ott 2x3 pin van, nem? Szóval hogy van ez?
6/19 A kérdező kommentje:
ami a vga-ba meg az persze 6 lyukú,de ami a végén van csatlakozó az 4 lyukú és 3 tű van benne ezt dugtam a gépben lévő csatlakozóba ami 4 lyukú éy 4 tűs.Hogy kell egyébként képet feltenni? képfeltöltés.hu?
2012. nov. 14. 21:37
7/19 Közveszélyes Kontár válasza:
tápból jön 3 telt lyukú? vagy az átalakitón van 3 telt lyukú?
8/19 Közveszélyes Kontár válasza:
átalakitón ugy van 3 van csak de megfelelöen kell öszedugni öket ahogy öszemenek 2-2 4pin es molex et a 6 pin es hez
miylen a tápod pontosan? ird le tipusát is
szóval ne csak márkát meg W ot
9/19 Közveszélyes Kontár válasza:
ha bár lehet csak egy van hozá nemtudom
szeritnem táppal lesza gond ha csak nem 4770 hibás
na de mivel el is füstölt valami igy már elég késö....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!