1151-es platformon milyen chipset az ajánlott?
Figyelt kérdés
Tudható, hogy az újabb intel processzorok gyakran overclockolhatóak. Na de melyik shipsettel? Én úgy tudom, hogy csak a z170-es chipset-tel lehet magát a processzort overclockolni. A másik lényegretörő kérdés, hogy meg éri-e a felárat mind a processzor mind az alaplap esetén? Tehát ha én egy teljesen átlagos felhasználó vagyok, akkor én nekem mennyire lényeges az hogy esetleg k-s processzorom legyen, illetve, hogy legyen hozzá megfelelő chipsetes alaplap?2017. márc. 14. 21:37
11/12 anonim válasza:
Téged azért pontoztak le, mert az i3 nem éri meg, mióta fele áron megkapod a G4560-at.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk ebben igazad lehet. Nincs nagy különbség közöttük 10-20% és árban 10 ronggyal olcsóbb a i3 6100-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!