Bazsiniko8 kérdése:
Miket fejlesszek?
Figyelt kérdés
Van egy FX 4100-am 8gb ddr3 ramom meg egy R9 270x em.A kártyát majdnem egy éve vettem.Procit akarok egy olyat ami legalább High grafikával bir egy erősebb kártya mellet.Vagy vegyek egy erősebb videokártyát? Es a procit haggyam?2017. márc. 12. 19:15
11/16 anonim válasza:
Nekem 212 evo van a 8350on és meg sem hallani... :)
12/16 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kihajt. Hova hajtja ki? A rétre legelni?
Vagy cpu vagy vga limited lesz.
Ha olyat akarsz ami évek múlva is jó, akkor tuning proci a jobbikból, de ahhoz kell a 2x drágább alaplap, egy új tuningra alkalmas tápegység (30e kb), bika léghűtés vagy normális kompakt vízhűtés (20-50e).
Ha fejleszteni akarsz, akkor i5 7500, mellé egy B250-es lap. Ez kb 80e, de ez jó lesz még évek múlva is.
Nekem pl i5 4690k-m van, több mint 2 éves de semmi baja, mindent maxon visz a megfelelő vga-val. Cserébe nem 2 forint volt, + a fentebb leírtak.
13/16 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. márc. 13. 07:18
14/16 MGéza válasza:
Nem érdemes Fx-ből 6300 fölé tervezni, az még talán megéri. Feltéve, hogy bírja a lapod. Az Fx 4100 első generációs buldózer, azóta azért az újabb procik gyorsabbak lettek.
15/16 A kérdező kommentje:
Az enyém Zambezi.lapom:Asrock 990FX Extreme 3 az a polcomon van.Jelenleg egy Gigabyte 970GA ud3 van.Tápom:Corsair VX 450w( nem a vs hanem vx) seasonic belsős es birja a tuningot
2017. márc. 13. 14:55
16/16 MGéza válasza:
Nos akkor ha aránylag olcsón meg akarod úszni, akkor Fx 6300-ra essen szerintem a választásod. Vagy ha többet szánsz rá akkor érdemes új alapokra fektetni az egészet. Az Asrock lappal egész jó géped lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!