Gigabyte Nvidia Gtx 650 Ti boost kártya még montható egy aránylag normáis kártyának miket képes és miket nem képes futtatni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nem mondható annak.
Vegyél inkább RX 460-at.
2/7 MGéza válasza:
Szinte mindent képes futtatni. Ez a kártya és a 750ti(azért említem együtt őket mert szinte hajszálra azonos teljesítményűek) is nem annyira van nagy lemaradásban az említett Rx 460-hoz képest, mint azt sokan gondolják. Persze gyengébbek, de ez olyan 10-20%, Dx 12 alatt több is. HD felbontásra még teljesen rendben van.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi válaszokat :)
2016. dec. 4. 20:15
4/7 nemma válasza:
" Persze gyengébbek, de ez olyan 10-20%,"
Inkább olyan 50-60%...
5/7 MGéza válasza:
#4: Néztél te teszteket is vagy csak úgy benyögtél valamit amit hallottál? Youtubeon én például néztem, Dx11 alatt alig veri az RX 460 a 750ti-t, a Gtx 650ti boost meg sok esetben attól picivel gyorsabb.
6/7 anonim válasza:
#1 vagyok, nem csak úgy benyögtem, tesztek alapján mondom. De ha a #3-nak szólt akkor semmi. Nem gyorsabb 50-60%-kal, max 20-30-cal. De lehet hogy elfogult vagyok mert nekem 460-am van és elég jó cucc.
7/7 MGéza válasza:
Utolsó: nemma nevűnek lett címezve. Nem kell ennyire elszállni az újdonság varázsától és főleg nem kell megalapozatlan hülyeségekkel traktálni a kérdezőt. De ott a válaszban az is hogy a 4-ik hozzászólásnak lett címezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!