G4560 asus phoenix 1050ti mellé milyen táp a legjobb?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 13:28
2/19 A kérdező kommentje:
Lehetőleg olyan kéne ami megtalálható compkeren
2017. márc. 12. 13:32
3/19 anonim válasza:
Chieftec Force 400W bőven elég még 300W is elvinni.
4/19 BM-Striker válasza:
5/19 anonim válasza:
Csak azt nem értem ilyen pc hez miért kell 20k-s táp oké noname szar nem jó alap de egy CPS-t berakom 10k-ért és elisfelejti ,hogy benne van halk és semmit nem fog ártani a gépnek hosszú hosszú évekig kiszolgálja. Értem valakinek kevés a 4.2 audi mikor van 5.2 is de tökéletes a kissebb is baja nem lesz belőle csak spórol.
6/19 anonim válasza:
Azért mert felkapott erősebb táp lehet vele menőzni ilyen gépemben ilyen cuccok vannak de akinek számít 10.000 FT is és sok embernek sajnos számít CPS táppal is tökéletes lesz minden.
7/19 A kérdező kommentje:
Én nem kértem hogy drága legyen minnél olcsóbb megbízható kell amit compkeren megvehetek
2017. márc. 12. 14:14
8/19 BM-Striker válasza:
Tipikusan minál olcsóbb, annál kevésbé megbízható egy táp.
20k körül már nagyjából jó minőségű alkatrészek vannak bennük.
GX450M pl egy jó ár-érték arányú tápegység.
A kérddés arról szólt melyik táp jó választás a gépedhez, nem arról, hogy mi a legolcsóbb elfogadható minőségű táp a gépedhez.
Ha az utóbbi a kérdés, Chieftec CPS vagy FSP Hexa+ jó lesz.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem a legolcsóbb kell, 10-15 között egy megbízható kell
2017. márc. 12. 15:38
10/19 anonim válasza:
Be Quiet System Power B8 350/400W
Enermax Maxpro 400W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!