Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A legjobb laptop 120 ezerért?

A legjobb laptop 120 ezerért?

Figyelt kérdés

Szempontok:Ezekre kéne főleg:Office 2010,netezés,böngészős játékok,filnézés,dokumentumok megnyitása,viszonylag egyszerű dolgok.Ami fontos:Dvd meghajtó,Ssd nem feltétlenül kell,de jó ha van:Ha kevesebb mint 128gb tárhely lenne így nem kell,de ha több akkor lehet csak SSd,vel is.De ha nem akkor leet csak dd vel is.

Legyen jó minőségű.

14colos legyen a képernyője.

4gb ram elég,nem kell 8gb

Nem kell dedikált Vga.

Procija jó a i3,de az se baj,ha Pentium Dual Core

Os:Lehet előretelepített Win10 zel is,de lehet FreeDosos vagy Ubuntus is,de ez esetben nézz utánna,hogy van-e driver hozzá Win10hez,mert nem szeretnék ezzel szívni,wint szoktam meg.

A válaszokat köszönöm,mindenkit felpontozok.

2017. márc. 9. 16:01
 1/7 BM-Striker ***** válasza:
100%

Nincs újonnan 13/14 colos ennyiért.

15 colosból HP 250 G5, vagy Dell Vostro 3558.

2017. márc. 9. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

én csak ezt találtam

2017. márc. 9. 19:46
 3/7 BM-Striker ***** válasza:
Ez senem nem jó minőségű, senem 14 colos.
2017. márc. 10. 02:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A HP 250 G5 a legolcsóbb gép, amiért már érdemes pénzt adni. Viszont ha jó minőséget akarsz, akkor érdemes elgondolkodni használt üzleti gépeken. 100k-ért kapsz egy HP 8570p-t, ami office-ra messze jobb, mint bármelyik új gép 250k alatt. Főleg billentyűzetben, anyaghasználatban, strapabírásban. Vannak használtgépes boltok, ahol garanciával vehetsz ilyen gépeket.
2017. márc. 10. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen tudom csak, hogy ennyiért i3-al,ssd-vel,és miután filmet is akar nézni a kérdező akkor már legyen fullhd,ja és a 120k határ
2017. márc. 10. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell fullhd.
2017. márc. 10. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link] Itt nezelodj körbe 70k körül van olyan ami neked kell nagyon jó árban

2017. márc. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!