AMD FX8370E megérne 15 ezret?
Szerintem Ryzen ügyben lenne érdemes körülnézni vásárlás előtt...
Illetve megvárni, míg a 2-4 magosok is elérhetőek lesznek...
15 ért nehéz lenne vitatkozni vele, de lesznek gondok játékok alatt. Ez volt a legfrissebb amit találtam, döntsd el hogy elég-e
15-ért a hülyének is megéri!
Hát 30-tól indulnak HA-n is a 8370E procik...
Amúgy meg #2 nehogy már majdnem leggyengébb 8300-as FX-et akard egy i5 6500-hoz hasonlítani kérlek...
A kettő ég és föld, de 15-ért akkor is megéri bőven többet spórolsz így rajta mint hogy átlag 16%-al jobb legyen az a 6500 főleg, hogy 60FPS-t simán tudja tartani egy GTX 970-el....
Csak nem épp Witcher 3-at kell tolni vele.
Nem lesz 2 magos ryzen csak 4c4t, 4c8t, 6c12t, és 8c16t. Jó eséllyel az intel is végre elfelejti ezeket a szarokat és egy éven belül igen-igen hatalmas ugrást láthatunk minden szegmensben ami valóban számít is(i5 szintű i3, i5+ht, kimondottan jól hangzik - mondjuk részemről bele is ülhetnek, amíg van értelmes alternatíva amd oldalon eszemben sincs asszisztálni az intel monopóliumhoz).
Én nem hasonlítottam semmihez, egyszerűen ez volt a legfrissebb benchmark amit hirtelen találtam, az hogy ott épp mivel vetik össze nem releváns szerintem, nem véletlen nem írtam hogy vegyen helyette 50 ezerért i5 öt.
Amúgy most jobban nézem nem is 8370E van a tesztben hanem a teljes értékű 8370.
Bár aki egy kicsit ért hozzá az percek leforgása alatt meg tudja csinálni, hogy ha nem is a teljes értékű de legalább egy 8350 szintet megüssön alapon kisebb fogyasztás mellett.
Ez gyerekek már a bestbuy fogalmát is leköpködi kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!