Megérné bővíteni?
Figyelt kérdés
Van egy HP ProBook 6450b (i5-ös verzió) laptopom, most cseréltek benne HDD-t, és érezhetően gyorsabb lett a gép. Eddig a másolás 20-30mb-al ment, most meg 50-70-el, de van hogy többel. Eddig nem használtam játékra, de most elkezdtem pár régebbi játékot játszani vele.
Érdemes lenne a ramot bővíteni +4 gb-al? Azaz 8gb lenne. Vagy az egyáltalán nem látszódna meg teljesítményben?
(Amúgy laptopba is lehet más márkájú ramot venni, ha a tulajdonságok megegyeznek?)
2017. febr. 25. 22:39
2/2 anonim válasza:
ez a játéktól is függ... pl egy cs 1.6 megvan 2 gb rammal is de egy far cry 3 nak nem árt a 4/6 gb.... első sorban nézd eg hogy a játékok mennyit esznek a ramból / játék közben mennyi fölös ramm van... ha a játék közben több mint 1 gb ram szabad akkor fölösleges bővíteni... de ha kevesebb szabad van akkor megéri szerintem... és vannak bizonyos ram fajták (pl sasung) amik nem szeretik ha más márkával vanak párosítva... nállam volt már hogy 2 samsung ram sem akart együtt dolgozni.. szóval nem árt ha utánna jársz :)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!