RX480 mellé fx8350?
Grat, nem tudsz értelmezni egy grafikont sem. 2012 ben volt 10 százalék különbség a két proci között az intel javára, most 10 százalék az fx javára. Mivel is igazolt ez téged pontosan? Tudod, hol hagyta állva? Rohadt unalmas már ezt a baromságot olvasni, gyorsabbak voltak magonként, ez nem vita tárgya, na de távolról sem annyival mint azt sokan gondolni szeretnék.
Kérdező: abban a lapban már szerintem az FX 6300 is throttlingol... A 8350 csak rontana a helyzeten.
Nincs mese, kell a platformcsere. Kezdésnek egy Pentium G4560 megtenné, de legjobb lenne egy Skylake/Kaby Lake i5.
ja rájöttem közben
Na akkor szakértő szemeitekkel ehhez mit szóltok:
i3-7100
asus prime b250 mk
8GB 2133MHz DDR4 RAM Crucial CL15
így 77 ezerbe fájna, a mostani konfigomat megpróbálom 65-ért eladni (videokártyával, szeritem elég mélátnyos egy gtx950-ért, fx6300-ért + alaplapért és 8 gb ram-ért ennyi....)
ez már jobban néz ki :)
https://www.youtube.com/watch?v=e7Xql--ntgw
úgy néz ki hogy nem sokkal jobb de ne tévesszen meg, nem mind 1 hogy 100 és 20 között ugrál az fps vagy 60 és 90 között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!