RX480 mellé fx8350?
asus m5a78l-m le asszem.
Ha lecserélem a procit, újra kell rakni a vindózt?
Nem tartja stabilan, nekem 8350+fury mellett leesik időről időre bf1 35-40 környékére. Az a lap amúgy sem alkalmas tuningra, az meg hogy hőcsöves a hűtő semmit nem jelent, csak a legalja hűtők nem hőcsövesek - ettől függetlenül igen-igen nagy különbség van pl egy noctua d15 meg egy evo212 között.
Játékra semmiképp nem éri meg a csere.
Állva hagyja. :D
Ennél többet úgy sejtem nem kell hozzáfűzni, még 2012 ben sem "hagyta állva", azóta meg az fx ek csak "erősödtek".
én nem rég raktam össze gépet fx 8370 el és rx 480 al és akkorát csalódtam :D hogy 2 hét alatt szépen 30k bukóval de eladtam hardveraprón a videókártya kivételével mindent és vettem egy i5 6500 öt lappal ramokkal stb.
mondanom sem kell hogy és és föld a 2 proci igaz hogy 3 év van köztük szóval nem csoda
BF1 miatt vettem annó azt a gépet ha egy kicsit nagyobb eksön volt, úgy bezuhant az fps hogy alig láttam valamit most bezzeg lehet bármi 70 alá sem megy soha.
az fx régi már nem a mai játékokhoz való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!