Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok?

Prym kérdése:

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Főleg digitális rajzoláshoz kéne (bírjon el egy jobb rajzprogramot(vagy Ps), a táblának az illesztőprogramját, stb).(Nem utasítanám el ha elfutna rajta egy-két játék:P) Nagyon nem vagyok benne ebben a témában, ezért tudnátok írni indoklást, linkeket küldeni ahonnan tájékozódhatom? 150-190 ezerből kijön egy ilyen gép? Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2017. márc. 11. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből inkább használtat vennék. Vagy feltétlenül újnak kell lennie?
2017. márc. 11. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem zárkózom el attól hogy használtat vegyek de ha megengedhetem inkább vennék újat, hogy sokáig működjön.:) Mit ajánlasz ártól függetlenül? És mit akkor ha használtat vennék?:)
2017. márc. 11. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt érdemes elolvasnod:

[link]

Én úgy vettem észre, hogy a videokártya határozza meg leginkább a zavartalan használatot. (Amikor a gépem valamiért átdobja a photoshopot integrált videokártyára, akkor nagyon akad a program. Geforce 960M-mel futtatom.)

Sajnos, szerintem, ennyi pénzből olyan új laptopot nem fogsz tudni venni, ami újabb játékokat is jól elfuttat. Az asztali konfigurációkkal nem vagyok képben, de az biztos, hogy kevesebb pénzből tudod összerakni ugyanazt a teljesítményt, mint egy laptopnál. Ha van lehetőséged, inkább ebben gomdolkozz.

Laptopból az Asusokat ajánlanám, de én kicsit elfogult vagyok, ez a harmadik ilyen gépem, és nagyon szerettem mindet.

2017. márc. 12. 09:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Sajnos kell az hogy tudjam majd hurcibálni a dolgot, szóval az asztali konfig nem jön most szóba.:/
2017. márc. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!