Milyen laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most Sonym van. 5 éves lassan. Akkor 1000 dollár volt. Az aksi gyenge már benne. Töltő nélkül max. 1-1,5 órát bírja.
Olyan 200 ezerig gondoltam. Egyetemista vagyok, szóval sokat nyúzom, de játszani nem szoktam rajta.
Milyen márkát/típust ajánlotok? 23l
2017. febr. 19. 21:39
1/3 A kérdező kommentje:
Nem annyira vagyok képben a dolgokkal. A sonym sem eredeti, de persze ez utólag derült ki. Rászedtek az üzletben. Viszont amúgy nagyon strapás, sokat kapott az évek alatt. Panaszom nem lehet rá.
2017. febr. 19. 21:41
2/3 Doctor14 válasza:
Ha megbízhatóság és üzemidő kell , akkor macbook air 13. 12-órán át bírja az aksi, gyors , és még számos előnye van. Ár-érték arányban a legjobb gép szerintem a piacon jelenleg ebben az árkategóriában , erre a célra. Az aksi úgy 1000 töltési ciklust bír , amiután elkezd amortizálodni , az neked kb 2-3 év. ( 40 ropi kb a csere ). Használtan kb ennyiért tudod megvenni. Akcióban sok helyen láttam 240- körül , de jelenleg 289.000 körül vesztegetik.
3/3 anonim válasza:
Ha sokat hordozod, akkor HP Probook 430 G4 pl. megfelelő lenne. Strapabíró kis gép és fullhd ips kijelzővel épp 200k körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!